Transport mobilier si asamblare la domiciliul dumneavoastra

Tocmai ai achizitionat un nou dormitor, dar nu ai transport pana  acasa?  Nu numai ca nu ai transport, dar ai nevoie si de asamblare? Acum ai acces la servicii optime, pentru confortul tau! Transport mobilier si asamblare la domiciliul dumneavoastra doar cu Mutare mobila Bucuresti.

Transport mobilier si asamblare la domiciliul dumneavoastra de catre o echipa de profesionisti

Transport mobila in cele mai bune conditii calitate pret. Serviciile de transport mobila pe care vi le ofera sunt complete, includ manipulatori experimentati, montatori si masini de diverse capacitati. Ofera un

Transport mobilier si asamblare la domiciliul dumneavoastra
Transport mobilier si asamblare la domiciliul dumneavoastra

pret bun pentru transport mobila si se stabileste impreuna cu clientul in functie de numarul obiectelor transportate. Nu veti plati aceeasi suma daca transportati un coltar ca si cum ati transporta toata mobila de bucatarie.

Masinile  de 3, 5 tone, ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra, sunt echipate la cele mai inalte standarde, pentru a conferii siguranta mobilei. Manipularea acesteia se va face cu un maxim de atentie la detalii, pentru a preintampina orice factor extern ce ar putea sa perturbe transportul propriu-zis. Masinile  de 3, 5 tone, ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra, sunt echipate la cele mai inalte standarde, pentru a conferii siguranta mobilei. Manipularea acesteia se va face cu un maxim de atentie la detalii, pentru a preintampina orice factor extern ce ar putea sa perturbe transportul propriu-zis.

Nimic nu este lasat la voia intamplari. Scapa de stres cu echipa de profesionisti, ce efectueaza fiecare operatiune  in mod civilizat si conform unui program bine stabilit, pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte din partea clientilor.

Transport mobilier si asamblare la domiciliul dumneavoastra Bucuresti! Odata ce ai ales Mutare mobila Bucuresti, nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru nimic. Servicii de transport, manipulare si nu numai,  la cele mai inalte standarde si un raport calitate pret exceptional. Niciodata nu a fost mai simplu ca acum. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi dispecerul, si in cateva minute vei scapa de stresul mutari.

Cum sa creezi mai mult spatiu in locuinta?

Inainte de toate alcatuieste un plan al asezarii mobilei, pentru a nu fi nevoit apoi sa tot muti mobila prin casa sau sa faci si alte investitii inutile. Atunci cand iti achizitionezi mobila, cat si in momentul in care planifici cum sa o asezi, trebuie sa tii cont de numarul de oameni care vor folosi acea camera, daca este o camera prin care se circula des si in ce scopuri este utilizata incaperea.
Localizeaza punctul de interes al camerei, iar restul de mobila se va modela dupa acesta, pentru ca scopul este sa evidentiezi centrul de interes.
Dupa ce ai determinat aceste coordonate si ti-ai facut o idee despre cum ai vrea sa asezi mobila, deseneaza un plan al camerei pe hartie, incercand sa aproximezi cat mai exact dimensiunile mobilei si raportul acestora fata de suprafata totala.

Fii sigur ca ai inclus toate elementele care definesc spatiul: ferestre, usi, scara interioara , semineu si mai ales, centrul de interes al camerei. Daca vrei sa amenajezi o zona de conversatie, cum e livingul, ai grija la distanta dintre piesele de mobilier, astfel incat oamenii sa nu se simta incomodati si ingesuiti de acestea. Important de retinut este sa va asezati mobila fata in fata.
Daca vrei sa iti mentii vederea sanatoasa, pastreaza o distanta corespunzatoare intre pat, canapea, fotoliu si televizor. In jur de 2 metri jumatate ar trebui sa fie suficienti.

Share

Article written by Redactia Redactor