Transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti

Vrei sa-ti transporti canapeaua in alta locatie? Nu stii pe cine sa te bazezi? Acum, transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti, doar cu Mutare mobila Bucuresti.

Transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti- solutia perfecta

Transport mobila in cele mai bune conditii calitate pret. Serviciile de transport mobila pe care vi le ofera sunt complete, includ manipulatori experimentati, montatori si masini de diverse capacitati. Ofera un pret bun pentru transport mobila si se stabileste impreuna cu clientul in functie de numarul obiectelor transportate. Nu veti plati aceeasi suma daca transportati un coltar ca si cum ati transporta toata mobila de sufragerie.

Masinile  de 3, 5 tone, ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra, sunt echipate la cele mai inalte

Transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti
Transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti

standarde, pentru a conferii siguranta mobilei. Manipularea acesteia se va face cu un maxim de atentie la detalii, pentru a preintampina orice factor extern ce ar putea sa perturbe transportul propriu-zis. Masinile  de 3, 5 tone, ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra, sunt echipate la cele mai inalte standarde, pentru a conferii siguranta mobilei in timpul transportului. Manipularea acesteia se va face cu un maxim de atentie la detalii, pentru a preintampina orice factor extern ce ar putea sa perturbe transportul propriu-zis.pret bun pentru transport mobila si se stabileste impreuna cu clientul in functie de numarul obiectelor transportate. Nu veti plati aceeasi suma daca transportati un coltar ca si cum ati transporta toata mobila din locuinta.

Nimic nu este lasat la voia intamplari. Scapa de stres cu echipa de profesionisti, ce efectueaza fiecare operatiune  in mod civilizat si conform unui program bine stabilit, pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte din partea clientilor. Nu ezitati sa contactati dispecerul.

Cum sa transporti o canapea?

Transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti, solutia optima!  Masurati dimensiunile canapelei: inaltime, latime si lungime. In cazul in care picioarele pot fi eliminate, este bine sa incepem prin inlaturarea lor. In cazul in care acestea nu sunt detasabile, ai nevoie sa masori inaltimea cu picioarele atasate, de la podea la partea de sus a canapelei. Masurati dimensiunile deschiderii, indiferent daca este usa camerei, scarile sau liftul. In cazul in care inaltimea din spate a canapelei este mai mare decat latimea usii, latimea canapelei va trebui sa fie mai ingusta decat latimea usii. Acest lucru inseamna ca puteti roti canapeaua, astfel incat spatele canapelei sa incapa. Canapeaua ar trebuie sa fie usor de manevrat atat timp cat holul este suficient de mare.

Daca atat latimea cat si inaltimea canapelei este mai mare decat dimensiunile usii, atunci poti lua in considerare lungimea acesteia. Masoara lungimea canapelei si inaltimea usii deschise. Lungimea canapelei va trebuie sa fie mai scurta decat inaltimea usii. De asemenea, verificati cat spatiu de manevrare aveti la dispozitie – ar trebui sa existe cel putin 5 centrimetrii sau mai mult pe fiecare parte a usii pentru a evita incidentele de orice fel legate de manevrarea acesteia. S-ar putea, de asemenea, sa fie necesara demontare usii in scopul de a obtine spatiu suplimentar.

Transport mobilier rapid si in siguranta Bucuresti cu o echipa de profesionisti!  Puteti transporta canapeaua astfel incat partea din spate si partea de jos a acesteia sa ia forma V. Daca sunteti in spatele canapelei, pe cale de a le impinge prin usa, trebuie sa fiti atent la partea din spate si la partea de jos. Cu cineva din interior si cineva din exterior, unghiul canapelei de deplasare prin usa, permite acesteia sa se rasuceasca in jurul usii.

In cazul in care nici una din aceaste tehnici nu va este de folos, puteti angaja un profesionist din cadrul firmei Mutare mobila Bucuresti pentru a demonta efectiv canapeaua problematica. Mutati astfel canapeaua pe bucati, apoi montati-o in interiorul noii dumneavoastre case. Acest lucru poate fi costisitor si necesita mai mult timp, dar cred ca e complet meritat, in special daca acest obiect de mobilier este o piesa pe care o iubiti.

Share

Article written by Redactia Redactor