Transport mobilier in orice sector rapid

Vrei sa ti transporti mobilierul din apartament la casa? Nu stii ce firma sa contractezi? Acum, la dispozitia ta, transport mobilier in orice sector rapid, doar cu Mutare mobila Bucuresti. Servicii exceptionale de transport si manipulare, din grija pentru mobila ta!

Transport mobilier in orice sector rapid si in siguranta

Daca esti in cautarea unei firme pentru ati transporta bunurile de la o locatie la alta sau in tara, atunci Mutare mobila Bucuresti iti sta la dispozitie! Servicii ireprosabile de demontare/montare, impachetare/ despachetare si pozitionare mobilier.

Masina  cu care se va efectua transportul este special echipata pentru un transport in siguranta, din grija

Transport mobilier in orice sector rapid
Transport mobilier in orice sector rapid

pentru obiectele dumneavoastra. Echipa care se va ocupa de fiecare etapa a procesului de mutare este compusa din personal pentru care mobila nu mai are nici o necunoascuta. Etapele desfasurate de catre acestia sunt realizate dupa un program bine stabilit, de la care nu se deroga si care le permite preintampinarea oricarui factor extern, menit sa perturbe actiunea.

Manipularea fiecarui obiect se va face cu maxima precizie. Se lucreaza organizat si civilizat, dau dovada de profesionalism, promptitudine, seriozitate si cel mai important rapiditate in executie. Cat despre transport, acesta se va desfasura in siguranta, garanteaza ca obiectele vor ajunge la destinatie fara nici un fel de dauna.

Servicii exclusive, puse la dispozitia dumneavoastra in cel mai scurt timp, astfel incat mutarea sa nu vi se para un haos total, ci doar o experienta placuta. Nu ezitati sa contactati echipa mutare mobila Bucuresti, solutia ideala pentru tine!

Pasi simpli pentru o impachetare sigura!

Transport mobilier in orice sector rapid! Cel mai dificil lucru din timpul unei mutari sau transport mobila este acela de a impacheta obiectele fragile. Acestea trebuie invelite individual in folie cu bule, peste care se da un strat de banda adeziva sau banda schotch. Locurile goale se umple cu fulgi de polistiren sau ziare.

Transport mobilier in orice sector rapid si eficient! In ceea ce priveste paharele si canile, acestea trebuie invelite individual in hartie pentru impachetat si se aseaza in cutii si se umple spatiul ramas cu fulgi de polistiren sau ziare, pentru a nu se lovi intre ele. Farfuriile se aseaza una peste alta in cutie, cu un strat de bule sau de hartie pentru impachetat intre ele. La fel se procedeaza si cu restul vaselor de bucatarie.

Electrocasnicele se transporta cel mai bine in cutiile lor originale, iar daca nu le mai aveti, inveliti-le intr-un strat cu bule si puneti-le in cutii. Daca mai ramane spatiu liber, umpleti-l cu fulgi de polistiren.

Televizoarele, monitoarele, calculatoarele si laptop-urile, sistemele audio sau video, oglinzile, tablourile sau decoratiunile mari, le puteti impacheta in folie cu bule, insa vor avea nevoie de protectie suplimentara din partea firmei transport mobila Bucuresti.

Transport mobilier in orice sector rapid! Florile de dimensiuni mici si medii pot fi transportate in siguranta daca sunt asezate in cutii.

La final, toate cutiile vor fi inchise cu banda adeziva sau banda schotch. Nu uitati sa scrieti pe ele ATENTIE FRAGIL.

Share

Article written by Redactia Redactor