Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta

Vrei un transport de mobila la cele mai inalte standarde? Atunci solutia pentru siguranta mobilei tale o reprezinta Mutare mobila Bucuresti, prin segmentul Transport mobila. Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta in orice sector din Bucuresti si in zonele limitrofe din Ilfov. Acest serviciu este dedicat atat persoanelor fizice cat si juridice.

  Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta, oricand

Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta! Odata ce ai ales Mutare mobila Bucuresti, nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru nimic. Servicii de transport, manipulare si nu numai,  la cele mai inalte standarde si un raport calitate pret exceptional. Niciodata nu a fost mai simplu ca acum. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi dispecerul, si in cateva minute vei scapa de stresul mutari. Chiar daca este vorba de o singura canapea, vor onora fiecare comanda indiferent de cantitatea de mobilier pe care o aveti de trnsportat.

Masinile  de 3, 5 tone, ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra, sunt echipate la cele mai inalte standarde, pentru a conferii siguranta mobilei. Manipularea acesteia se va face cu un maxim de atentie la detalii, pentru a preintampina orice factor extern ce ar putea sa perturbe transportul propriu-zis. Nimic

Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta
Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta

nu este lasat la voia intamplari. Scapa de stres cu echipa de profesionisti, ce efectueaza fiecare operatiune  in mod civilizat si conform unui program bine stabilit, pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte din partea clientilor.

Ce se poate muta si ce nu se poate muta: chiar si firmele profesionale de transport marfa si mobila nu vor muta chiar orice, exista o lista de obiecte pe care acestia vor refuza sa le transporte pe motive de securitate precum chimicale, vopsele, alte lichide periculoase sau bunuri de valoare, precum bani, documente, animale de companie ori alimente perisabile – aceastea trebuind transportate cu masina personala.

Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta!  Planul pentru impachetari facut in prealabil asigura ca nimic nu va fi uitat in haosul de moment. Acest plan ar trebui facut inainte de ziua mutarii si este bine de scris pe o hartie ce trebuie tinuta mai apoi la indemana in ziua mutarii. In momentul impachetarii bunurilor casante trebuie sa se foloseseasca multe ziare, paturi sau folie de protectie cu bule, deoarece compania de transport nu este responsabila daca obiectele impachetate de client se deterioreaza la transport. Lista trebuie verificata de cate ori este nevoie pentru certitudinea ca nimic nu a fost uita.

Transport mobila in siguranta, din grija pentru mobila ta! Numeratoarea sau marcarea cutiilor: ziua mutarii este intotdeauna haotica, un sfat extrem de util este numerotarea sau marcarea cutiilor. Aceasta ar fi bine sa fie facuta intr-o maniera cat mai simpla de urmat si verificat A-B-C etc, astfel, atat la plecare, cat si la sosire, clientul sa se poate asigura ca nu lipseste nici o cutie. Chiar si cu ajutorul profesionistilor, la schimbarea locuintei pregatirea minutioasa a acestui proces este secretul unei mutari reusite, fara prea multe dureri de cap. Asa ca, nu mai stati pe ganduri, alegeti Mutare mobila Bucuresti pentru un transport in siguranta, si fara stresul daunelor, alaturi de profesionisti.

Share

Article written by Redactia Redactor