Mutarea garderobei in noua casa

Mutarea garderobei in noua casaMutarea garderobei in noua casa. Garderoba poate fi, in cele mai multe cazuri, cea mai grea piesa de mobilier din dormitor, ceea ce o face greu de mutat. Dar nu e de speriat. Aici gasesti sfaturi pentru a te ajuta sa muti singur garderoba, incepand de la impachetare, pana la rearanjarea lucrurilor in garderoba la noua locuinta, dupa mutare.

Mutarea garderobei in noua casa la curte sau bloc

Mutarea garderobei in noua casa : Planuieste de unde incepi, ce iti trebuie si ce ordine a operatiunilor vei urma pentru a muta garderoba. Incepe prin a colecta cele necesare mutarii – cutii, huse, folie cu bule (pentru sticla) etc, scule pentru dezmembrare (daca este cazul), cutii de carton, banda adeziva, marker permanent si foarfece. Vei avea nevoie de toate acestea. Dupa accea, deschide toate usile garderobei si vezi care dintre lucruri nu vor fi mutate. Daca identifici astfel de lucruri, fie ca nu mai sunt bune sau la moda, pune-le deoparte, vei vedea mai tarziu ce decizi sa faci cu ele. Restul lucrurilor ar trebui sa incepi sa le bagi in cutii, primele fiind cele care sunt pentru alt anotimp si pe care nu ai de ce sa le porti prea curand. Pentru lucrurile de pe umerase ar trebui sa folosesti cutii speciale de garderoba; este mult mai simplu asa, decat sa stai sa le impachetezi individual.

mutare haineMutarea garderobei in noua casa. Dupa ce intregul continut al garderobei a fost impachetat, e timpul sa te ocupi de mutarea propriu-zisa. Toate componentele care se pot detasa, cum ar fi rafturile, trebuie scoase. Altfel, ele se pot rasturna in timpul transportului. Usile trebuie asigurate pe timpul transportului, pentru ca s-ar putea deschide. Daca garderoba are si oglinzi, scoateti-le si impachetati-le separat, in folie cu bule. Folositi chingi sau banda de mutari pentru a asigura pachetele.

Mutarea garderobei in noua casa? Dar cum sa muti o garderoba mare? Daca asta e cazul tau, foloseste un carucior. Daca este prea mare, va trebui sa o demontezi. In acest caz, ar fi bine sa stii dinainte felul in care sa-ti dezmembrezi garderoba. Stabileste dinainte cum si unde o vei muta, daca va trebui sa treci prin hol, prin cadre de usi, si daca incape. Daca faci toate aceste lucruri dinainte, mutarea in sine va fi simpla. Fii sigur ca ai masuratori corecte din noua locuinta si ca stii exact unde poti pune garderoba. Nu ar avea sens sa investesti in mutarea ei doar ca sa constati ulterior ca nu incape.

Mutare haine si garderoba in noul dresing

Desigur, mutarea unsei garderobe nu este un lucru simplu. Cel mai usor este sa apelezi la niste profesionisti – ei, spre deosebire de tine, se ocupa cu mutari si au experienta in astfel de operatiuni. Obtine o cotatie de la firma de mutari, preferabil chiar de la mai multe, pentru a putea sa le compari. Apeland la un astfel de ajutor, nu numai ca operatiunea de mutare de mobilier devine simpla si sigura, dar nici nu iti vei expune sanatatea vreunui risc. Este incomparabil mai simplu sa privesti la altii care iti muta mobila decat sa faci tu aceasta munca grea. Si, inca un lucru: firma de mutari va face treaba cu mult mai repede decat ai face-o tu.

Share

Article written by admin