Mutare pianina cu o echipa de profesionisti

Tocmai te-ai achizitionat o pianina, dar ai nevoie de ajutorul celor de la Mutare mobila Bucuresti? Acum la dispozitia dumneavoastra mutare pianina cu o echipa de profesionisti, ce va stau la dispozitie!

Mutare pianina cu o echipa de profesionisti Bucuresti si in tara

Mutare pianina cu o echipa de profesionisti
Mutare pianina cu o echipa de profesionisti

Mutare pianina cu o echipa de profesionisti in Bucuresti, dar si in tara! Mutare mobila Bucuresti o firma specializata in domeniul mutarilor, cu ani de experienta si personal calificat. Dispune de mijloace moderne de manevrare mobilier, cat si de mijloace de transport, care au o capacitate de 3,5 tone, respectiv 20 de metri cubi si sunt echipate corespunzator prestarii unor astfel de servicii.

Mobila dumneavoastra nu va avea de suferit cu mutare mobila Bucuresti. Aceasta va fi dezasamblata pentru a nu va produce daune.Pentru un maxim de siguranta se va impacheta in folie speciala. Echipa care va derula aceasta activitate este compusa din profesionisti care stiu sa-si faca treaba intr-un mod ecceptional. Toate costurile sunt incluse in prestul final, nu au costuri ascunse. Pe langa piesele de mobilier acestia va pot ajuta cu mutarea pianinei, a seifului dar, si a mobilierului antic!

Majoritatea pianelor intalnite in case sunt de dimnesiuni relativ mici, insa cu o greutate de minim 150 kilograme. Procesul de relocare a unui pian nu trebuie tratat superficial, ci necesita un efort de echipa, multa atentie si grija. Initial, echipa trebuie sa masoare pianul pe toate laturile pentru a se asigura ca il pot manipula pe fiecare usa sau scara. Dupa stabilirea strategiei de mutare a pianului, acesta trebuie atent impachetat in paturi speciale pentru a il proteja de zgarieturi sau deteriorari ale colturilor. Comparativ cu un seif, un pian este usor de mutat daca este disponibil personalul necesar in functie de greutatea acestuia. Cu ajutorul chingilor si a unei bune protectii, mai este nevoie de multa atentie si grija.

Ce facem in cazul seifului?

In functie de tipul seifului, trebuie sa luati in calculfaptul ca mutarea acestuie se poate executa doar in momentul in care acesta este golit de continut. Daca in seif sunt bancnote, documente sau alte obiecte usoare este in regula sa le lasati acolo si sa va asigurati ca usa acestuia este inchisa si incuiata. Aceasta golire a seifului trebuie efectuata in momentul in care  acesta are in interior obiecte ce ii maresc greutatea.

Cel mai indicat este sa fie gol, pentru a se reduce greutatea totala a seifului. Un seif greu cantareste aproximativ 400 kg si poate fi manipulat de 6 persoane dotate cu echipamentul necesar. Pentru astfel de operatiuni sunt esentiale carucioare, chingi, liza si personal calificat. Mutare pianina cu o echipa de profesionisti, dar si seifuri! La fata locului, in functie de usi, holuri, scari, greutatea si dimensiunile seifului, seful de echipa stabileste strategia de mutare. Toate persoanele implicate trebuie sa ridice ferm si in acelasi timp seiful, sa se deplaseze cu pasi mici si masurati si niciodata sa nu mute seiful mai mult de cativa metri fara sa faca o pauza pentru a se asigura ca prinderea acestuia in chingi este in siguranta. In cazul in care echipa este compusa din ”amatori” cu siguranta vor fi cateva accidentari, sau in cel mai rau caz se renunta la comanda!

Share

Article written by Redactia Redactor