Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti

Esti pregatit pentru mutare, si vrei sa contractezi o firma de mutari care sa-ti garanteze integritatea bunurilor la destinatia finala? Acum, la dispozitia ta, firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti, doar cu Mutare mobila Bucuresti!

Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti si in tara

Ai nevoie de o firma care sa-ti garanteze integritatea bunurilor la noua locuinta? Servicii optime de

Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti
Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti

transport si manipulare mobilier cu maxima sigurata. Echipa garanteaza pentru siguranta mobilierului dumneavoastra! Transportul mobilierului se efectueaza cu masini de 3,5 tone complet echipate si dotate in conformitate cu serviciile prestate. Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti in siguranta! Servicii de transport, manipulare, impachetare, demontare, despachetare, montare la cele mai bune standarde si la cel mai bun raport calitate-pret! Echipa ce se va ocupa de mutarea mobilierului dumneavoastra lucreaza organizat si civilizat. Manipularea obiectelor se va efectua pe scari sau cu liftul. In cazul folosirii litului, se vor face pauze periodice pentru a da voie si celorlalti locatari sa-l foloseasca.

In cazul in care aveti mobilier voluminos, se va recurge la demontarea acestuia pentru o mai buna manipulare si pentru a evita creearea de daune in locuinta.

Echipa va poate transport chiar si electrocasnicele, nimic nu sta in calea unei mutari perfecte! Tot procesul de mutare se va realiza conform unui program bine stabilit, pentru a preintampina anumiti factori externi meniti sa perturbe buna desfasurare a procesului!

Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti rapid! Nu ezitati sa contactati Mutare mobila Bucuresti, costuri flexibile iar echipa ce va vine in intampinare este formata din profesionisti. Seriozitate, promptitudine, rapiditate in executie, profesionalism acestea fiind doar cateva din atuurile pe care le veti descoperi alegand Mutare mobila Bucuresti.

Impachetare obiecte fragile, fara stres!

In cazul in care aveti obiecte fragile, nu aveti de ce sa fiti stresat! Echipa de profesionisti de la mutare mobila Bucuresti va intampina cu un serviciu de impachetare ideal. Ofera solutii de impachetare pentru obiecte fragile cu materiale de protectie profesioniste. Aceste materiale includ: folia cu bule, cartonul ondulat si paturi de bumbac ce absorb socurile in tranzit. Iar pe langa acestea se va adauga un strat superior de folie strech pentru a proteja de praf.

Acestea trebuie impachetate individual cu o atentie deosebita si acoperita intreaga suprafata cu un strat substantial de folie cu bule, peste care se da un strat de banda adeziva. Fiecare obiect se aseaza unul langa celalalt intr-o cutie, iar in locurile goale ramase intre ele se pun fulgi de polistiren (sau ziare). Atentie sa nu le puneti unele peste altele, chiar daca le-ati impachetat bine sau sunt de dimnesiuni mici. Pentru a folosi tot spatiul din cutie, puneti mai intai cateva carti si peste ele asezati obicetele fragile.

Firma mutare mobilier si electrocasnice Bucuresti si in tara! Obiectele casante se impacheteaza individual in hartie pentru impachetat, se aseaza in cutii si se umple spatiul ramas cu fulgi de polistiren sau ziare, pentru a nu se lovi intre ele. Farfurile se aseaza una peste alta in cutie, cu un strat de bule sau de hartie pentru impachetat intre ele.Nu ezitati sa contactati echipa de profesionisti, ajutorul dumneavoastra la nevoie!

Share

Article written by Redactia Redactor