Documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila

Sunteti pregatiti pentru o relocare? Nu ati mai contactat niciodata o firma de transport mobila, deoarece nu ati mai fost in situatia de a va muta? Nu stiti care sunt documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila?   Nu stiti ce firma sa contactati?

Aceste intrebari sunt des intalnite cand sunteti obligat,i de anumite circumstante, sa va mutati. De aceea ajutorul vine din partea noastra. Transport mobila Bucuresti este o munca care pretinde precautie, spirit de organizare si o programare severa a operatiunilor obligatorii. Noi va punem la dispozitie oameni pentru, manipulare, incarcarea si descarcarea corpurilor de mobila adus. In functie de locul si elementele pe care urmeaza sa le deplasati, noi va sugeram, de asemenea, cele mai convenabile autovehicule de relocari.

Sunt numeroase argumente pentru care oamenii se decid sa ceara serviciile unor firme specializate in carat de orice fel de mobilier in cazul cand sunt siliti sa se relocheze dintr-un loc in altul. Una dintre cele mai mari beneficii ale unui astfel de oferta este ca acesta este un fel accesibil de a va asigura ca transportul dvs. ajunge la timp si personalul se manevreaza de marfurile dumneavoastra cu vigilenta.

Ambalarea unei intregi gospodarii pentru o relocare este adesea considerat  a fi  cea mai plictisitoare etapa a unei relocari, dar transport mobila Bucuresti are si o serie de facilitati. Sprijinul de ambalare este una dintre cele mai raspandite. Acest serviciu poate fi acordat daca aveti nevoie de sprijin. Pe langa aceasta dubele au un cubaj de 10 mc si sunt inchise, formidabile daca prognoza meteo nu tine cu noi in ziua relocarii. Totul este gandit pentru propriul dumneavoastra confort, iar documentele care atesta transparenta firmei de transport sunt la indemana dumneavoastra din momentul ce echipa soseste la adresa specificata.

Documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila

Documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila
Documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila

Este de asteptat ca documentele ce va sunt inmanate de catre firma de transport mobila sa le cititi, nu doar sa le treceti cu vederea. In cazul in care nu ati inteles  sensul unei anumite clauze sa puteti intreba, dupa care sa le semnati ca sunteti de acord cu toti termenii confirmati in act. Aveti grija sa pastrati copiile in siguranta.

Relocarea dumneavoastra este o estimare in scris  aceasta poate fi cu caracter obligatoriu sau fara caracter obligatoriu. Caracterul relocarii se stabileste de catre reprezentantul firmei de transport mobila dupa vizionarea si inspectarea pieselor de mobilier .

Documentul initial trebuie sa indice  in mod clar urmatoarele: Tipul de estimare; suma finala calculata; toate serviciile suplimentare pe care le-ati solicitat sau care sunt necesare pentru finalizarea cu succes a procesului de relocare, si, bineinteles, tarifele pentru fiecare serviciu suplimentar oferit.

Daca pretul cotat este pe gustul tau, si in conformitatre cu serviciile prestate, atunci nu-ti ramane altceva decat sa contractati cu firma de transport.

Printre documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila se numara si foaia de ordin, care cuprinde toate detaliile dumneavoastra despre relocare, si anume: data ridicari obiectelor; termenul de livrare estimat ; pretul calculat; posibile optiuni de asigurare; politica de anulare; tipul de vehicul cu care se face transportul; toate serviciile optionale si alti termeni (vizionarea si inspectarea pieselor ce fac obiectul contractului).

Este de datoria ta sa citesti foaia de ordin atent, inainte de a accepta conditiile sale, prin semnare. O firma care nu are costuri ascunse,nu are de ce sa te puna sa semnezi o foaie in alb sau sa te grabeasca.

Trebuie sa-ti prezinte gradat documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila.

Pe baza foii de ordin se primeste foaia de transport, care trebuie sa se potriveasca complet cu aceasta pentru ca firma de transport aleasa de dumneavoastra sa va poata emite factura. Pe langa foaia de ordin si foaia de transport mai avem si foaia de inventar. Aceasta trebuie sa contina toate obiectele dumneavoastra,care sunt supuse transportului. La destinatia finala se va semna de catre dumneavoastra foaia de inventar. Daca se prezinta toate documentele care atesta transparenta firmei de transport mobila atunci poti spune ca ai avut o relocare cu servicii ireprosabile si o poti recomanda pe viitor.

 

Share

Article written by Redactia Redactor