Cum va pregatiti copilul pentru mutare?

Mutarea reprezinta o schimbare uriasa  si care este remarcata ca fiind unul dintre cele mai stresante evenimente de viata pe care trebuie sa le suportam. Pentru adulti este usor, deoarece stim cum sa facem fata stresului, indiferent de cat de dificila este situatia! Cu toate aceste, pentru copii, procesul de mutare pare la fel de rau ca si aparitia zombiilor, distrugand viata lor fericita! De aceea, Mutare mobila Bucuresti va propune articolul: ”Cum va pregatiti copilul pentru mutare?”

Cum va pregatiti copilul pentru mutare? Solutia perfecta

In primul rand, ca sa nu apara haosul si stresul, trebuie ca sa aveti ca si parteneri in aceasta etapa din

Cum va pregatiti copilul pentru mutare?
Cum va pregatiti copilul pentru mutare?

viata dumneavoastra  o echipa de profesionisti! De aceea, Mutare mobila Bucuresti este solutia perfecta pentru mutarea ideala, fara stres!

Mutarea perfecta efectuata de catre profesionisti in Bucuresti dar si in tara! Mutare mobila Bucuresti o firma specializata in domeniul mutarilor, cu ani de experienta si personal calificat. Dispune de mijloace moderne de manevrare mobilier, cat si de mijloace de transport, care au o capacitate de 3,5 tone, respectiv 20 de metri cubi si sunt echipate corespunzator prestarii unor astfel de servicii.

Cu doar un telefon, un dispecer local preia comanda dumneavoastra si o inregistreaza, aceasta ajungand in cele din urma, la echipa care se va ocupa de cererea dumneavoastra. Tot procesul mutarii se va efectua organizat si civilizat. Mobila dumneavoastra nu va avea de suferit cu mutare mobila Bucuresti. Aceasta va fi dezasamblata pentru a nu va produce daune.Pentru un maxim de siguranta se va impacheta in folie speciala. Echipa care va derula aceasta activitate este compusa din profesionisti care stiu sa-si faca treaba intr-un mod ecceptional. Toate costurile sunt incluse in prestul final, nu au costuri ascunse.

Cum programam mutarea?

Daca este posibil, incercati sa va programati mutarea intre anii scolari, astfel incat copilul dumneavoastra sa poata incepe in luna septembrie la noua scoala.

Vorbiti cu copilul dumneavoastra! Pastrati liniile de comunicare deschise intre dumneavoastra si copil. Angajati-va in discutii adecvate varstei, intrebandu-l despre ingrijorarea lui, dar oferind suficiente informatii pentru ca preocuparilor sa se diminueze. Cum va pregatiti copilul pentru mutare? Ofera-i micutului tau impresia ca are un cuvant de spus si implica-l in alegerea casei sau a obiectelor pe care urmeaza sa le achizitionati. Copiiilor le place sa simta ca opinia lor conteaza.

Vizitati  impreuna noul cartier! O vizita distractiva in noul cartier poate provoca interesul pentru copilul dumneavoastra. Descoperiti impreuna unde sunt locurile de joaca, unde este cea mai apropiata piscina si unde sunt localizate bibliotecile. Puteti sa-l inscrieti la in activitatile locale prin scoala sau comunitate.

Cel mai important, adu copilul la noua locuinta, prezinta casa, lasa-l sa-si aleaga camera. In momentul impachetarii obiectelor  intrebati-l cum ar trebui sa organizati lucrurile si desemneaza-l sef al impachetarilor. Cum va pregatiti copilul pentru mutare? Il poti lasa pe el sa decida ce anume pastreaza si ce lasa in urma pentru un plus de intelegere si acceptare a schimbarii.

Prima seara pe care o petreceti impreuna in noua locuinta poate fi un motiv bun de a organiza o petrecere. Celor mici le plac prajiturile, muzica si jocurile, iar asocierea acestora cu noua locuinta nu va face decat sa usureze tranzitia.

Share

Article written by Redactia Redactor