Cum sa transporti plantele atunci cand te muti?

Cum sa transporti plantele atunci cand te muti? Organizarea in ceea ce priveste procesul de mutare nu a fost niciodata simpla, mai ales cand suntem inconjurati de cutii, markere, banda adeziva si altele. Si totusi ce facem cu plantele de interior? La aceasta intrebara va vine in ajutor Mutare mobila Bucuresti!

Cum sa transporti plantele atunci cand te muti? Solutia optima!

Mutare mobila Bucuresti reprezinta solutia ideala pentru mutarea plantelor si a  bunurilor

Cum sa transporti plantele atunci cand te muti?
Cum sa transporti plantele atunci cand te muti?

dumneavoastra.  Atunci cand sunteti pe cale sa schimbati locuinta, echipa de profesionisti  de la Mutare mobila Bucuresti reprezinta partenerul ideal pentru o mutare fara stres. Mutare mobila Bucuresti te ajuta sa tii costurile organizationale sub control, fara a se face rabat de la calitatea serviciilor oferite, deoarece isi doreste sa devina partenerul dumneavoastra  de incredere atunci cand vine vorba de transport mobilier. Manipulare mobilier cu maxim de atentie. Nu ezitati sa contactati echipa de profesionisti pentru a cere o cotatie. Retineti faptul ca fiecare mutare are particularitatile ei, de aceea costul total fiind influentat de anumiti factori.

Mutari mobilier cu o echipa de profesionisti care ofera servicii optime de impachetare/despachetare, demontare/montare, manipulare, transport si pozitionare mobilier. Cum sa transporti plantele atunci cand te muti? Masinile de 3, 5 tone de care dispun sunt performante, complet echipata pentru un transport in siguranta, garantand astfel integritatea pieselor dumneavoastra la noua locuinta.

Ofera consultanta pe tot parcursul mutarii, experienta fiind un element esential in serviciile de  mutari locuinte. Personal organizat, rapiditate in executie si care desfasoara fiecare etapa dupa un program strict! Pentru a putea preintampina orice problema ce ar putea sa intervina in procesul de transport, implicit pe parcursul mutarii. Soferi care se  vor ocupa de transportul propriu-zis au experienta in domeniu si atestat! Lucru ce certifica profesionalismul de care dau dovada.

Pregatirea plantelor pentru transport!

Foarte multe persoane uita sa ia in considerare si plantele de interior in momentul mutarii. In momentul mutarii trebuie sa avem in considerare faptul ca unele plante sunt sensibile la caldura, altele la frig de aceea trebuie sa le acordam o deosebita atentie pe tot parcursul perioadei de transzitie.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va udati plantele cu cateva zile inainte de ziua mutarii, si sa incercati sa le protejati ramurile. Le puteti rehidrata in momentul cand ajungeti la noua locuinta!

Inainte de a va ambala plantele  pentru mutare, trebuie sa va asigurati ca acestea nu au paraziti sau alte insecte daunatoare. Cel mai bun mod sa faceti acest lucru este de a plasa plantele intr-o punga de plastic neagra cu o banda pentru insecte sau ceva asemanator. Lasati plantele in acest mod peste noapte, in scopul de a ucide orice parazit sau daunator care si-ar fi putut face casa in plantele dvs. Asigurati-va ca punga de plastic este inchisa bine, astfel incat daunatorii sa nu poata iesi sau ascunde. Ambalarea plantelor trebuie sa se efectueze intr-o cutie de carton in ziua mutarii.

Poti amortiza frunzele cu ajutorul unor  prosoape de hartie umede sau ziare asezate în jurul lor. Cum sa transporti plantele atunci cand te muti? Asigurati-va ca ati acoperit bine plantele cu acele prosoape de hartie umeda, pentru a pastra plantele in umezeala. Acest lucru va tine plantele in viata si va preveni uscarea lor pe timpul mutarii. Daca ati angajat o companie de mutari pentru  mutarea lucrurile dvs, asigurati-va ca etichetati aceasta cutie, astfel incat aceasta sa nu fie incarcata in camion.

Share

Article written by Redactia Redactor