Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii

Mai aveti o zi la dispozitie, dar nu ati reusit sa va organizati? Totul este un haos, lucruri imprastiate, cutii suprasaturate, nimic nu este in ordine. Singura intrebare la care nu gasiti raspuns este cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii ? Nimic mai simplu, ne trebuie un plan,un prim punct de la care sa plecam si sa reusim sa ne organizam.

Prima etapa o reprezinta contactarea unei firme de transport mobila, si aici venim noi in ajutor. Echipa noastra este dispusa sa ofere inclusiv servicii de impachetare si despachetare mobilier de toate formele si dimensiunile. Vom folosi instrumente si scule de ultima generatie pentru a demonta elementele, dupa care vom infasura partile componente in paturi, prosoape, folie cu bule, folie de plastic. Vom securiza toate obiectele cu foarte multa banda de protectie, in asa fel incat sa nu sufere zgarieturi sau daune. Cert este ca piesele tale vor ajunge in maxima siguranta la destinatie in cel mai scurt timp posibil.  Asigurăm transportul cu autoutilitare de 3,5 tone. Dacă situația o cere, putem face chiar și mai multe curse cu mașina. Mijloacele de transport sunt încăpătoare și vor răspunde perfect necesităților dumneavoastră. Oferim servicii în orice zonă din București și din Ilfov cu dube proprii. Ne vom deplasa cu mașina în locația indicată la ora stabilită, pregătiți de transport.  Nu ezitati sa ne contactati, tratam cu profesionalism orice comanda, iar dumneavoastra nu depuneti niciun efort.

Toate operatiunile se vor desfasura in mod organizat si civilizat.

Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii ? Etape

Din momentul in care am planificat totul, in cel mai mic detaliu, cu firma de transport mobila nu ne mai ramane altceva de facut decat sa revenim la intrebarea  Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii ? Pentru a va linistii, si pentru a fi lipsiti de stres trebuie sa incepeti de la ambalare.

Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii
Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii

Acordati-va timp, nu asteptati pana in ziua cand firma de transport mobila va ajunge la locatia dumneavoastra pentru a decide ce sa impacheteze si ce nu, deoarece atunci veti ajunge din nou la intrebarea Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii? Luati lucrurile pe rand si asezatile in cutii, sortatile si dupa sigilati cutia. Un alt punct importat este marcarea cutiei, pentru a stii daca in interior se afla obiecte fragile sau pur si simplu obiecte care nu necesita un transport special. In cazul in care aveti consumabile (gel de dus, sampon etc), dar sunt consumate mai mult de jumate, incercati sa le utilizati, nu are rost sa le impachetati.

Nu uitati de cutia cu necesitati, intotdeauna trebuie sa va fie la indemana. Marcati aceasta cutie pentru a nu fi in situatia de a cauta prin toate cutiile.

Daca ai anumite piese de mobilier pe care nu le mai vrei le poti da prietenilor sau unor persoane care au nevoie. Astfel, eviti aglomerarea. Pentru fiecare camera in partea trebuie sa ai 4 cutii, astfel faci totul oraganizat.

Cand ajungem la bucatarie, inainte de impachetare trebuie sa facem si o sortare a condimentelor. Condimentele pot dura ani de zile, dar isi pierd potenta dupa sase luni sau cam asa ceva. Daca ati avut un borcan de condiment de ceva timp, deschide-l si miroase continutul. Dacă nu se obtine o adiere puternica de condiment, borcanul poate fi aruncat. In baie, multe produse de machiaj, cum ar fi rimelul si corectorul expira dupa un an, acesta este un moment bun pentru a arunca produsele care au depasit un an.

Dupa ce ai terminat de impachetat in fiecare camera, vinde ceea ce nu vrei sau doneaza in scopuri caritabile. Astfel, casa va fi bine organizata si pusa la punct pentru firma de transport mobila. Acum nu mai aveti de ce sa va puneti intrebarea Cum sa scap de dezordine inainte de ziua mutarii, deoarece totul e simplu, daca respectam etapele si suntem bine organizati.

Share

Article written by Redactia Redactor