Cum sa mutati o masa de biliard

Daca detineti acasa o masa de biliard, atunci ar trebui sa va considerati norocosi. Este atat de interesant sa puteti juca biliard ori de cate ori doriti! Pentru relaxare, distractie cu prietenii in timpul liber. Cu toate acestea, cu siguranta nu va simtiti prea entuziasmat daca circumstantele va forteaza sa va mutati intr-o alta casa.  Numai gandul de a muta masa de biliard va panicheaza, de aceea in acest articol va prezint cateva informatii despre cum sa mutati o masa de biliard!

Cum sa mutati o masa de biliard fara stres

Indiferent de modul in care privesti situatia, mutarea unei mese de biliard de la o casa la alta nu este

Cum sa mutati o masa de biliard
Cum sa mutati o masa de biliard

tocmai o joaca de copii. Si pentru a va ajuta sa va ridicati la aceasta provocare, va prezint echipa de profesionisti de la Mutare mobila Bucuresti. Intervin cu personal calificat si masini performante, pentru a va face perioada de tranzitie cat mai simpla si usoara.

Dispune de mijloace moderne de manevrare mobilier, cat si de mijloace de transport, care au o capacitate de 3,5 tone, respectiv 20 de metri cubi si sunt echipate corespunzator prestarii unor astfel de servicii.

Cu doar un telefon, un dispecer local preia comanda dumneavoastra si o inregistreaza, aceasta ajungand in cele din urma, la echipa care se va ocupa de cererea dumneavoastra. Tot procesul mutarii se va efectua organizat si civilizat. Mobila dumneavoastra nu va avea de suferit cu mutare mobila Bucuresti. Cum sa mutati o masa de biliard? Aceasta va fi dezasamblata pentru a nu va produce daune. Pentru un maxim de siguranta se va impacheta in folie speciala. Echipa care va derula aceasta activitate este compusa din profesionisti care stiu sa-si faca treaba intr-un mod ecceptional. Toate costurile sunt incluse in prestul final, nu au costuri ascunse.

Ce trebuie sa stiti inainte de a muta o masa de biliard?

Inainte de actiunea propriu-zisa de mutarea a mesei de biliard, trebuie sa fim familiarizati cu conceptul de mutare al acesteia si bineinteles ce implica acesta! Toatea aceste informatii va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru dumneavoastra.

In primul rand veti avea nevoie sa cunoasteti dimensiunea mesei de biliard inainte de mutare. Consultati manualul de utilizare daca nu sunteti sigur de dimensiunile acesteia. Un alt amanunt de care trebuie sa tineti cont este tipul mesei, daca este cu ” buzunar” sau detine mecanism de returnare a bilei.

Nu uitati de greutatea acesteia. Mesele de biliard sunt foarte grele, si acesta reprezinta unul dintre principalele motive de ingrijorare cu privire la mutare.

O alta caracteristica importanta este data de conditiile speciale. Aceste conditii sunt unice si si sunt determinate de actuala dumnevoastra casa si destinatia aceasteia. Conditiile speciale vor determina gradul de dificultate al operatiuni de mutare si vor afecta costul final al relocarii. Si totusi, care sunt aceste asa-zise conditii speciale: caile de acces si usile inguste, scarile, colturi prea stranse etc. Toate aceste circumstante se pot adauga rapid la costul final al deplasarii unei mese de biliard!

Toate aceste informatii prezentate mai sus sunt luate in considerare pentru stabilirea pretului final de catre o firma de mutari profesionista. Cum sa mutati o masa de biliard  Bucuresti! Calculul pretului difera in functie de situatia dumneavoastra. Asa ca, nu ezitati sa sunati dispecerul Mutare mobila Bucuresti pentru mai multe informatii!

Share

Article written by Redactia Redactor