Cum sa impachetati si sa mutati televizorul?

Daca va mutati in casa noua, veti avea destul de multe electronice sa mutati. Unul dintre cele mai scumpe obiecte pe care le detineti in afara casei si a masinii dumneavoastra este probabil televizorul. In timp ce televizoarele devin mai mari si mai scumpe, vestea buna este ca devin mai usor de mutat, in ciuda dimensiunilor acestora. Cum sa impachetati si sa mutati televizorul? Sfaturi despre cum sa efectuati aceasta etapa rapid si simplu!

Cum sa impachetati si sa mutati televizorul? Solutia perfecta

Cum sa impachetati si sa mutati televizorul?
Cum sa impachetati si sa mutati televizorul?

Mutarea perfecta efectuata de catre profesionisti in Bucuresti dar si in tara! Mutare mobila Bucuresti o firma specializata in domeniul mutarilor, cu ani de experienta si personal calificat. Dispune de mijloace moderne de manevrare mobilier, cat si de mijloace de transport, care au o capacitate de 3,5 tone, respectiv 20 de metri cubi si sunt echipate corespunzator prestarii unor astfel de servicii.

Cu doar un telefon, un dispecer local preia comanda dumneavoastra si o inregistreaza, aceasta ajungand in cele din urma, la echipa care se va ocupa de cererea dumneavoastra. Tot procesul mutarii se va efectua organizat si civilizat. Mobila dumneavoastra nu va avea de suferit cu mutare mobila Bucuresti. Aceasta va fi dezasamblata pentru a nu va produce daune. Pentru un maxim de siguranta se va impacheta in folie speciala. Echipa care va derula aceasta activitate este compusa din profesionisti care stiu sa-si faca treaba intr-un mod ecceptional. Toate costurile sunt incluse in prestul final, nu au costuri ascunse.

Alege sa contactezi echipa de profesionisti, fi fara stres, alege mutare mobila Bucuresti. Atentie insa, iesirile pe plan national se efectueaza cu plecare sau sosire in Bucuresti!

Odata cu primirea tuturor informatiilor necesare referitoare la viitorul transport, personalul firmei Mutare mobila Bucuresti va va oferi in cel mai scurt timp o cotatie de pret. In cazul in care clientul nu poate oferi o informatie exacta referitoare la volumul de marfa/mobilier  pe care il are de transportat, exista posibilitatea de a trimite un reprezentant al firmei pentru a estima acest aspect.

Sa trecem la treaba!

Au trecut zilele televizorului cu tub, foarte greu si care necesita 4 persoane pentru mutare.  Desi poate parea evident, este important sa va asigurati ca aveti suficient ajutor pentru mutarea acestuia. Sunt mult mai grele decat credeti si pentru ca ele pot fi destul de fragile si datorita marimii lor, este mai bine sa aveti niste maini in plus. Cum sa impachetati si sa mutati televizorul? Pentru impachetarea acestuia veti avea nevoie de paturi pentru protectie. Aceste paturi va protejeaza televizorul de zgarieturi si amprente. Va trebui sa aveti si banda de impachetare pentru a asigura patura in jurul televizorului. Va sugeram sa inchiriati cateva tampoane de protectie si paturi, in functie de cat de mare este acesta.

In cazul in care doriti sa faceti mutarea televizorului fara ajutorul profesionistilor, atunci trebuie sa stiti ca veti avea nevoie hamuri speciale sau 2 prieteni dornici sa va ajute.

Cum sa impachetati si sa mutati televizorul? Asezati captuseala sau paturile pe podea. Asezati televizorul pe partea superioara, in pozitie obisnuita, apoi oimpachetati cu atentie ca si cum ar fi un cadou mare.Aeti grija in momentul in care sigilati cu banda sa nu atingeti televizorul.Acest lucru poate deteriora ecranul.

Dupa ce ati terminat de impachetat, este timpul pentru transportul acestuia. Cel mai bun loc pentru a pozitiona televizorul este in spatele camionului sau impotriva unui perete lateral. Asigurati cu chingi pentru a nu se deplasa in timpul transportului.

 

Share

Article written by Redactia Redactor