Cand e cel mai bine sa ne mutam?

Cand e cel mai bine sa ne mutam

Cand e cel mai bine sa ne mutam? Sa incepi mutarea cat mai repede nu este singurul lucru pe care trebuie sa-l ai in minte. Sunt cativa parametri importanti de care trebuie tinut seama in alegerea momentului optim pentru mutare.

Cumpararea casei

Perioada calda este o alegere buna pentru a incepe sa te interesezi si sa vizionezi proprietati. Iarna e mai placut sa stai la caldura. Asta este valabil si pentru inchirieri, de asemenea. Este comod sa incepi cautarile in primavara, dar trebuie sa tii cont ca cei mai multi procedeaza la fel si ca cererea va fi mai mare, deci si preturile. Pe de alta parte, din punctul de vedere al pretului, cea mai buna perioada pentru mutare in casa noua este in timpul iernii. Insa e posibil ca oferta sa fie, si ea, mai mica, deci sa ai mai putine optiuni.

Costurile mutarii – Cand e cel mai bine sa ne mutam?

Cand e cel mai bine sa ne mutam? In timpul verii, cand majoritatea se muta, preturile pentru mutare pot fi mai mari. Asta pentru ca firmele de mutari au mult de lucru. Daca vrei sa reduci cheltuielile cu mutarea, momentele optime de mutat sunt primavara sau toamna. Pentru ca firma de mutari este mai putin ocupata, poti gasi preturi mai mici cu pana la 30%. Desigur, pot fi exceptii, dar tendinta generala, cand vorbim despre industria mutarilor, asta e.

Cand e cel mai bine sa ne mutam? Daca te muti in timpul varfului de sezon al mutarilor, vei avea mult mai putine posibilitati de a-ti alege data mutarii. Din punctul de vedere al libertatii de alegere a zilei, este clar ca cel mai indicat este sa te muti toamna sau primavara. Chiar daca iti schimbi slujba sau daca esti presat de un termen limita, este bine sa eviti varful de sezon. Iar aici este vorba nu numai de mutarea casei, cat si de mutarea cu masina. In lunile reci, e mai putin probabil sa ai de iesit in weekend, deci ai mai multe date dintre care sa alegi.

Aerul rece usureaza mutarea

Pentru impachetare, incarcat si descarcat, trebuie depus un efort considerabil, iar in toamna si iarna, cand temperaturile de afara sunt mai scazute, aerul rece face mai confortabila munca celor care muncesc fizic pentru mutare, incalziti din cauza efortului. Vara, caldura i-ar face pe toti sa transpire excesiv, ceea ce e neplacut.

Cand e cel mai bine sa ne mutam? – Posibilitatea de aparitie a incidentelor

Cand sa te muti? mutaremobilabucuresti.com

Cand e cel mai bine sa ne mutam? In anotimpurile reci, cand firmele de mutari nu au atat de multi clienti, nu exista presiune pe personalul acestora, nu vor lucra contra-cronometru. Circulatia rutiera este, si ea, mai lejera, asa ca scade probabilitatea intarzierilor cauzate de blocaje. Una peste alta, daca te intrebi care e momentul ideal pentru a te muta intr-o casa noua, lunile reci sunt mai potrivite, in ce priveste dedicarea in munca de mutare. Nefiind presati, cei de la firma de mutari vor fi mai atenti si mai grijulii cu obiectele tale. O firma de mutari serioasa iti va furniza chiar si mai multa grija pentru mutare.

Sfaturi finale

Orice moment alegi pentru a face mutarea, ia in calcul ideea sa apelezi la o firma de mutari care sa te ajute. Ei au experienta si pricepere si stiu trucuri care te pot ajuta sa faci mutarea mai repede si mai usor.

Share

Article written by admin