8 pasi simpli pentru a muta o canapea

8 pasi simpli pentru a muta o canapea: Multi oameni se intreaba cum pot muta o canapea, iar scoaterea acesteia pe usa este o adevarata provocare. Acest lucru necesita de adesea o mulţime de ridicari, impingeri sau chiar demontarea temporala a usilor. Nu este usor de determinat daca o canapea se va potrivi printr-o usa, pe scari sau va putea fi folosit liftul. Aflati cum se poate manevra canapeaua dumneavoastra pentru a se. Exista doua masuratori importante: latimea si inaltimea din spate a canapelei.

8 pasi simpli pentru a muta o canapea singur

8 pasi simpli pentru a muta o canapea
8 pasi simpli pentru a muta o canapea singuri.

1. Masarurati dimensiunile canapelei: inaltime, latime si lungime. In cazul in care picioarele pot fi eliminate, este bine sa incepem prin inlaturarea lor. In cazul in care acestea nu sunt detasabile, ai nevoie sa masori inaltimea cu picioarele atasate, de la podea la partea de sus a canapelei.

2. Masurati dimensiunile deschiderii, indifferent daca este usa camerei, scarile sau liftul.

3. In cazul in care inaltimea din spate a canapelei este mai mare decat latimea usii, latimea canapelei va trebui sa fie mai ingusta decat latimea usii. Acest lucru inseamna ca puteti roti canapeaua, astfel incat spatele canapelei sa incapa.

4. Canapeaua ar trebuie sa fie usor de manevrat atat timp cat spatiul interior (hol) este sufficient de mare.

5. Daca atat latimea cat si inaltimea canapelei este mai mare decat dimensiunile usii, atunci poti lua in considerare lungimea acesteia. Masoara lungimea canapelei si inaltimea usii deschise. Lungimea canapelei va trebuie sa fie mai scurta decat inaltimea usii. De asemenea, verificati cat spatiu de manevrare aveti la dispozitie – ar trebui sa existe cel putin 5 centrimetrii sau mai mult pe fiecare parte a usii pentru a evita incidentele de orice fel legate de manevrarea acesteia. S-ar putea, de asemenea, sa fie necesara demontare usii in scopul de a obtine spatiu suplimentar.

6. Puteti transporta canapeaua astfel incat partea din spate si partea de jos a acesteia sa ia forma V. Daca sunteti in spatele canapelei, pe cale de a le impinge prin usa, trebuie sa fiti atent la partea din spate si la partea de jos.

7. Cu cineva din interior si cineva din exterior, unghiul canapelei de deplasare prin usa, permite acesteia sa se rasuceasca in jurul usii.

8. In cazul in care nici una din aceaste tehnici nu va este de folos, puteti angaja un profesionist pentru a demonta efectiv canapeaua problematica. Mutati astfel canapeaua pe bucati, apoi montati-o in interiorul noii dumneavoastre case. Acest lucru poate fi costisitor si necesita mai mult timp, dar cred ca e complet meritat, in special daca acest obiect de mobilier este o pies ape care o iubiti.

Alte sfaturi pentru mutarea eficienta a canapelei:

  • Scoateti picioarele de sustinere daca acest lucru este cu putinta
  • Masurati canapeaua si spatiul inainte de a incepe procesul de mutare
  • Daca mutati o canapea pe un covor, puteti pune carton pe podea pentru a face mai usoara alunecarea
  • Pentru inceput scoateti toate pernele si accesoriile
  • Angajati profesionisti daca nu sunteti siguri ca se va potrivi pentru iesirea
  • Asigurati-va ca aveti suficiente maini de ajutor
  • solutii si sfaturi ferite de http://mutaremobilabucuresti.com/
Share

Article written by admin