6 idei simple si de efect pentru petrecerea de mutare

6 idei simple si de efect pentru petrecerea de mutare6 idei simple si de efect pentru petrecerea de mutare. Mutarea intr-un loc nou iti starneste entuziasmul cu siguranta si probabil esti in pregatiri cu toate detaliile. Pe langa munca pe care trebuie s-o depui pentru mutarea in sine, e bine sa iei in calcul si organizarea unei petreceri. Va fi un eveniment placut pentru tine si apropiati, asa ca acorda-i putin timp. Mai ales daca te muti la o distanta mare si nu iti mai vedea o vreme prietenii si familia , vor aprecia cu totii o petrecere de mutare.

6 idei simple si de efect pentru petrecerea de mutare cu prietenii

Incepe din timp! Fiecare dintre prietenii tai are planurile sale, asa ca nu astepta pana in ultimul moment sa-i anunti ca vei da petrecere. Fa planurile cu cateva saptamani in avans si cere confirmari de participare invitatilor. Atunci cand le faci invitatia, spune-le si tematica petrecerii, pentru ca nu e simplu sa cumperi sau inchiriezi o costumatie sau accesorii in ultima clipa. Cu o saptamana inainte de petrecere, trimite-le tuturor un email cu detalii despre petrecere, reamintindu-le sa vina, pentru ca va fi o petrecere pe cinste.

Alege o tematica!

PETRECERE PENTRU MUTAREOk, dar ce ar putea fi? Ar putea fi legata de motivatia mutarii tale, de noul loc in care vei sta, si poti decora locul in mod corespunzator. Daca esti mare fan al unui anumit film celebru, poti sa iti pui invitatii sa poarte costume din film. Sau poti face o petrecere latino, una in pijamale, poate o petrecere la piscina sau o petrecere eleganta. Tine cont de ceea ce ar putea fi distractiv pentru majoritatea invitatilor.

Ai nevoie de ajutor la mutare?

Daca mutarea iti va lua multa munca, petrecerea de mutare este un bun prilej de a obtine ajutor. Nu e cazul sa ii chemi sa iti impacheteze chilotii si sosetele, dar daca ai cu adevarat mult de munca pentru mutat si nu prea ai timp pentru asta, atunci ai putea sa ceri ajutorul prietenilor. Dar intreaba-i din timp daca sunt disponibili in data mutarii. Daca gasesti doritori, atunci poti organiza o petrecere in ziua mutarii, caz in care e bine sa nu servesti alcool inainte de a termina treaba, pentru a evita accidentarile sau stricaciunile. Pregateste cafea, aperitive usoare, bauturi nealcoolice si cele necesare impachetarii. Dupa ce camionul este incarcat, puteti bea si alcool si puteti comanda ceva de mancare.

Pregateste muzica!

mutare cu prieteniiMuzica ar trebui sa fie in ton cu tematica petrecerii sau poti alege muzica ce va place tie si prietenilor. Asigura-te ca sistemul de sunet este in concordanta cu spatiul in care e petrecerea. Niste boxe de computer nu sunt suficiente daca petrecerea e afara.

Colecteaza amintiri!

Desigur ai o gramada de amintiri cu prietenii tai deja, dar devreme ce iti iei ramas bun, ar fi o idee sa aduci un fotograf su sa rogi pe unul dintre prieteni sa se ocupe de asta. Fa poze cu fiecare in parte. Poti sa-i rogi sa-ti scrie, intr-un caiet pe care l-ai pregatit, fiecare cate un gand sau ceva haios.

Cere ajutorul unei firme de mutari. Daca esti in pregatirile de petrecere, dar inca nu ti-ai selectat firma de mutari cu care vei lucra, poti cere o evaluare de cost; este gratuita. Nu e chiar usor sa gasesti o firma serioasa de mutari dar, dupa ce o gasesti, vei fi scutit de mult effort si stres.

Share

Article written by admin